Πολιτικη

"Κοιτάτε ποιοι μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς!"

Σκληρή απάντηση του επικεφαλής της παράταξης Πελοποννησιακή Συμμαχία στον τέως Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Συνέχεια στην κόντρα που ανέκυψε με αφορμή τη διοργάνωση της "Πελοπόννησος EXPO" δίνει με νέα ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μπουντρούκας.

"ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ!

Κύκλοι από το στενό περιβάλλον του επικεφαλής της 'Πελοποννησιακής Συμμαχίας" Γιάννη Μπουντρούκα σχολίασαν έντονα την ανεπίσημη απάντηση - μέσω κύκλων - που επέλεξε να δώσει η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη στις καταγγελίες Μπουντρούκα για προσπάθεια 'καπελώματος" της έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2019 από την παράταξη του τέως Περιφερειάρχη.

Ο σχολιασμός ήταν ο εξής: "Κοιτάτε ποιοί μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς;

Αυτοί που εννέα ολόκληρα χρόνια έκαναν πάρτι! 

Αυτοί που έκαναν εκλογές μοιράζοντας δημόσιο χρήμα! 

Αυτοί που μοίραζαν υψηλότατους μισθούς στους κολλητούς τους! 

Αυτοί που τα έργα της Περιφέρειας τα είχαν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση! 

Αυτοί σήμερα έχουν το θράσος να μιλάνε για τριάκοντα αργύρια και μισθούς! Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ντροπή

Όση λάσπη και να πετάξουν οι "γνωστοί - άγνωστοι" κύκλοι δεν θα κολλήσει τίποτα ούτε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουντρούκα ούτε και στην παράταξή του, επειδή απλά όλοι εμείς οι υποψιασμένοι πολίτες κατοικούμε και εμείς εν τη Ιερουσαλήμ! 

Άλλωστε αυτοί οι κύριοι  ( και οι κυρίες ) δεν θα έπρεπε να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. 

Τέλος αυτοί οι κύκλοι του απελθόντος Περιφερειάρχη θα μας πούνε τίποτα για την ταμπακιέρα ή θα συνεχίσουν να πετάνε τη μπάλα στην κερκίδα; 

 

Ο κόσμος μας παρακολουθεί και μας κρίνει όλους  τόσο για τους τακτικές που ακολουθούμε όσο και για την παρουσία μας μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Γι αυτό όλοι εμείς στην "Πελοποννησιακή Συμμαχία" κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.Ισχύει άραγε το ίδιο και με τους άλλους ...κύκλους;

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.