Πολιτικη

Ικανοποίηση στους ομογενείς από την τοποθέτηση Βλάση

"Εχει αναπτύξει ισχυρό δεσμό με τους Έλληνες ομογενείς και κυρίως αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών", αναφέρει δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα!

Με πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκαν οι Έλληνες ομογενείς την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Κώστα Βλάση για τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών. Το χαρτοφυλάκιο του βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ περιλαμβάνει τον Απόδημο Ελληνισμό με τον οποίο ο κ. Βλάσης έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της πολύ γνωστής ομογενειακής εφημερίδας της Νέας Υόρκης "Εθνικός Κήρυκας" που αναφέρει: "Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν αλλά υπήρξε καταλυτικός παράγοντας στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι ο Αρκάς βουλευτής έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με τους Έλληνες ομογενείς και κυρίως αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς από τα πρώτα χρόνια που πολιτευόταν πραγματοποιούσε συστηματικές επισκέψεις σε αρκετές Πολιτείες δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον απόδημο Ελληνισμό. 

Υπήρξε θερμός υποστηρικτής της ψήφου των αποδήμων και συμμετείχε ενεργά στην προώθησή της μέσω της στενής συνεργασίας του με την κοινότητα των αποδήμων Αρκάδων, που αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο όγκο των συμπατριωτών μας σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά" αναφέρεται.

(** Φωτογραφία από την κοινή επίσκεψη Βλάση-Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη το 2016).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.