Πολιτικη

Στη Δημητσάνα η αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τα διακοσσιάχρονα.

 Στη Δημητσάνα βρέθηκε χθες η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα, συνοδευόμενη από την εντεταλμένη σύμβουλο για τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια, Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Στην ανάρτησή της η κα Κόρκα αναφέρει:

Χθες πραγματοποίησα οδοιπορικό στη Δημητσάνα μαζί με τη συνάδελφο Μαργαρίτα Σπυριδάκου, εν όψη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Επισκεφθήκαμε το σπίτι του Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, το Μουσείο Μπαρουτιού -Υδροκίνησης και τα μοναστήρια-μνημεία Αιμυαλών και Φιλοσόφου, λαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση για τον σπουδαίο ρόλο τους στα δρώμενα της επανάστασης του 1821.

Ευχαριστώ Ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Διασυνεδριακού Πολιτιστικου Κέντρου Δημητσάνας Κωσταντίνο Λάμπρου, την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αγγελική Μπίρη, την υπ. περιφερειακή σύμβουλο Μαρία Τσίτουρα και τον αντιδήμαρχο για την ενημέρωση και φιλοξενία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.