Πολιτικη

Γ. Λιατρίβης: Τέλος εποχής για ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Ανάρτηση του τέως, πλέον, προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας.

Ο Βαγγέλης Χαμπηλομάτης πήρε σήμερα τη σκυτάλη από τον Γιώργο Λιατρίβη ο οποίος με ανάρτησή του κάνει λόγο για το κλείσιμο ενός κύκλου.

Οννεδίτισες και Οννεδίτες,

Αρχικά θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία, στο νέο Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Χαμπηλομάτης, στη Νομαρχιακή επιτροπή, στους Προέδρους και στα Δημοτικά τοπικά συμβούλια Ν.Ε Αρκαδίας. 

Ευχαριστώ από καρδιάς τον τ. Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Kostas Dervos , τον Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, τον τ. υπεύθυνο επαρχιακού Θάνος Κολοβός, το εκτελεστικό γραφείο ΟΝΝΕΔ, τους συνεργάτες μου στη Νομαρχιακή Αρκαδίας και πάνω από όλα τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισες για την εμπιστοσύνη και για τους ωραίους αγώνες που δώσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Αποχωρώ από τη νεολαία γεμάτος όμορφα συναισθήματα και υπέροχες στιγμές. Τέλος εποχής για ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Ξεκίνησε το μακρινό 2003 ,ΔΑΠΙΤΗΣ στο ΠΑΠΕΙ, και κλείνει σήμερα. Γυρνώντας πίσω αντικρίζω μια απέραντη ΓΑΛΑΖΙΑ γενιά. Συμμαχητές που δώσαμε μαζί μάχες , άλλοτε νικηφόρες και άλλοτε όχι. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να αγωνίζεσαι για τα Πιστεύω σου. Στη ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ μάθαμε ότι Ιστορία γράφουν οι παρέες και για τη «παρέα» σου πρέπει να είσαι έτοιμος να πέσεις και στο γκρεμό. Θα συνεχίσω λοιπόν να αγωνίζομαι για τα «Πιστεύω μου» από άλλο μετερίζι έχοντας πάντα στο μυαλό ότι...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ.

Με στραμμένο το βλέμμα στις μάχες που έρχονται... «μην σπάτε τις γραμμές».

Λυτρίβης Γιώργος

τ. Πρόεδρος Οννέδ Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.