Πολιτικη

Καμπόσος κατά των..αναδασώσεων!

"Να σταματήσει το παραμύθι με τα πεύκα" δήλωσε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών στην Τρίπολη!

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ (Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου) προσέθεσε πως υπάρχουν και άλλα δέντρα τα οποία δεν καίγονται! Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να τονίσει πως οι αναδασώσεις πεύκων είναι επικίνδυνες για τη χώρα και κακώς γίνονται.

Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Δημάρχων της Πελοποννήσου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στο Παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης.

Ουσιαστικά, έχει δίκιο ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, σ' αυτό το ζήτημα. Τα πεύκα είναι γνωστό πως ευνοούν την εξάπλωση των πυρκαγιών, αλλά προτιμώνται εδώ και δεκαετίες ως κύριο υλικό αναδάσωσης για λόγους αισθητικής και άλλους.

Πάντως, γι' άλλη μια φορά, ο κ. Καμπόσος έδειξε για ποιο λόγο εκλέγεται συνεχώς Δήμαρχος. Με κάθε τρόπο, προσπαθεί να εξασφαλίσει περισσότερους πόρους για να κάνει τη δουλειά του καλύτερα- ή, τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται. Από εκεί και πέρα, φανταζόμαστε πως υπάρχουν και άλλες αιτίες για τις εκλογικές του επιτυχίες..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.