Πολιτικη

"Μύλος" μεταξύ Γιαννακούρα, καναλάρχη και.."φυλακών"!

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Τρίπολη, 24 Φεβρουαρίου 2020.

Πριν, ουσιαστικά, αρχίσει η συνεδρίαση του αιρετού οργάνου που εκπροσωπεί (;) τους πολίτες της Πελοποννήσου, ξεκίνησε η αντιπαράθεση- με σφοδρό τρόπο- μεταξύ συμβούλων της παράταξης του κ. Τατούλη και του Προέδρου του Συμβουλίου, κ. Σκαντζού.

"Πέτρα" του σκανδάλου ο ιδιοκτήτης του Περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Super Tv, κ. Κάππος, κατά του οποίου "επιτέθηκαν" τόσο ο κ. Γιαννακούρας, όσο και η κ. Νικολάκου, καταγγέλοντάς τον για "εκφοβισμό, ύβρι και συκοφαντία."

Ουσιαστικά, ο κ. Γιαννακούρας κατήγγειλε πως ο κ. Κάππος, κατά την είσοδο του πρώτου στο Πνευματικό Κέντρο, απευθύνθηκε προς αυτόν με απρεπείς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα. Κατόπιν, η κ. Νικολάκου, υπερθεματίζοντας, αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, "Ποιος είναι Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Νίκας ή ο κ. Κάππος;"

Οπωσδήποτε, η αντιπαράθεση μεταξύ του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη ΜΜΕ και της παράταξης του κ. Τατούλη έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μετεκλογικά.

Ουσιαστικά, ο κ. Γιαννακούρας στηλίτευσε το γεγονός πως η συμπεριφορά του κ. Κάππου- κατά την άποψή του- δεν συνάδει με κάποιου στον οποίο έχει ανατεθεί η ζωντανή κάλυψη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

"Αίσθηση", πάντως, προκάλεσε η αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Μπουντρούκα και της κ. Νικολάκου, με τον πρώτο να προτρέπει τη δεύτερη "να πάει στη δικαιοσύνη" αλλά και να της επισημαίνει πως "έχεις πει πάρα πολλά, κι εσύ και ο Βαγγέλης". Η αντίδραση της κ. Νικολάκου ήταν έντονη, αλλά η τοποθέτηση του κ. Νίκα ήταν "πυροσβεστικού χαρακτήρα".

Ο κ. Νίκας, αφού δήλωσε πως εφόσον έγιναν όσα καταγγέλθηκαν είναι "λάθος" εκ μέρους του ιδιοκτήτη, τόνισε πως τα δημόσια πρόσωπα, εφόσον εκτίθενται, θ' "ακούσουν" και διάφορα- όπως έχει συμβεί και στον ίδιο. Πάντως, αρνήθηκε κάθε παρέμβαση σε ΜΜΕ.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.