Πολιτικη

Κεραμέως: "Βήμα πίσω στην εκπαίδευση μαθητών που μένουν σπίτι"

Το μήνυμα ότι δεν κάνει "ούτε βήμα πίσω" στο θέμα της εκπαίδευσης των παιδιών που μένουν σπίτι, έστειλε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής, Χαράς Κεφαλίδου για την "πραγματική εικόνα στα σχολεία μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα" η υπουργός Παιδείας σημείωσε ότι -παρά την "εκστρατεία παραπληροφόρησης"- η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έκρινε νόμιμο τον σκοπό της διάταξης για ταυτόχρονη διδασκαλία σε μαθητές με φυσική παρουσία και σε άλλους μαθητές με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Όπως προσέθεσε η κ. Κεραμέως, το υπουργείο Παιδείας είχε συμβουλευθεί την Αρχή πριν τη διαμόρφωση της ρύθμισης και ενσωμάτωσε συγκεκριμένες προτάσεις της. Σημείωσε επίσης ότι "μετά τη χθεσινή ανακοίνωση τής Αρχής, κάποιοι εν απογνώσει ψάχνουν νέες άμυνες και προσπαθούν να συνεχίσουν την παραπληροφόρηση, λέγοντας ότι δήθεν κάνουμε πίσω" και τόνισε: "Το διαμηνύω, λοιπόν. Ούτε βήμα πίσω! Προχωράμε, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος".

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.