Πολιτικη

Οδυσσέας: Ψύχραιμη προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η κρίση (video)

Σύμφωνα με τον βουλευτή Αρκαδίας, η Ευρώπη αργεί πάρα πολύ να λάβει αποφάσεις.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε όλους τους τομείς της οικονομίας και χρειάζεται ψύχραιμη προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την κρίση της πανδημίας, τόνισε ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι η Ευρώπη αργεί πάρα πολύ να λάβει αποφάσεις, γεγονός που δεν βοηθά και τις κυβερνήσεις να προχωρήσουν σε κοινή πολιτική λήψης μέτρων για την πανδημία.

Αναφερόμενος στην τηλεκπαίδευση, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να αντικατασταθεί με το μάθημα της τάξης σε καμία περίπτωση, ωστόσο μπορεί να γίνει σε ειδικές περιπτώσεις. Ανέφερε εξάλλου ότι το ΠΑΣΟΚ πριν από χρόνια μιλούσε για ψηφιακό σχολείο, τηλεκπαίδευση και τηλεκατάρτιση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε όσα δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.