Πολιτικη

Τζιούμης: Να στηρίξουμε όλοι την τοπική αγορά (video)

Οι δηλώσεις του δημάρχου Τρίπολης στη γιορτή των πολιούχων.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων της πόλης, Αγίων Νεομαρτύρων, Δημητρίου και Παύλου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Μετά την υπαίθρια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην Πλατεία Άρεως, ο Δήμαρχος  ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες και υπογράμμισε ότι φέτος είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

"Να έχουμε αισιοδοξία, περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά τα αποτελέσματα ως τώρα είναι εξαιρετικά και ειδικά εδώ στην Τρίπολη που δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Να συνεχίσουμε να προσέχουμε, να ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι όλοι οι συμπολίτες μας να στηρίξουν την τοπική αγορά, ώστε και από την οικονομική κρίση να βγούμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.