Πολιτικη

Αναφορά Οδυσσέα για το υποκατάστημα τράπεζας στο Λεβίδι

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ έστειλε επιστολή και στη διοίκηση του πιστωτικού ιδρύματος.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε χθες αναφορά στη Βουλή σχετικά με την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι Αρκαδίας και ακόμη απέστειλε επιστολή στην διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς ζητώντας να επανεξεταστεί το θέμα με το υποκατάστημα στο Λεβίδι το οποίο εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους, τουρίστες, επιχειρήσεις και ηλικιωμένους. Διαβάστε παρακάτω την αναφορά και την επιστολή.

ΑΝΑΦΟΡΑ

 Προς: Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα
           Τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη

Θέμα: Επιστολή του Ζάβου Δημήτρη σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι Αρκαδίας

Κύριε Υπουργέ,

Σας αναφέρω την από 16/06/2020 επιστολή του κ. Ζάβου Δημήτρη σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Τ.Κ. Λεβιδίου Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί πολλά χωριά και αρκετούς ηλικιωμένους κατοίκους οι οποίοι μετά τη διακοπή λειτουργίας του, θα υποχρεώνονται να μετακινούνται στην Τρίπολη για τις συναλλαγές τους και ζητά να αναθεωρηθεί αυτή η απόφαση που πλήττει την περιοχή.

Σας καλώ να λάβετε γνώση και να με ενημερώσετε για τις ενέργειες της αρμοδιότητάς σας επί του σημαντικού θέματος.

Αθήνα, 16.06.2020

Ο Αναφέρων Βουλευτής,
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.