Πολιτικη

winamp wmp real qt

Τζιούμης: Η ιστορική μας κληρονομιά βατήρας για την Τρίπολη του μέλλοντος

Στο πνεύμα της επιτροπής "Ελλάδα 2021" ο σχεδιασμός του δήμου.

Την πρωτεύουσα της Αρκαδίας επισκέφθηκε την Πέμπτη (18/6/2020) η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Κατά την επίσκεψή της στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου προχώρησε σε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να είναι για πρώτη φορά που οι γιορτές και οι δράσεις που θα οργανωθούν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είναι να εμφανιστούν σε ένα θεσμικό ημερολόγιο».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, επισήμανε: "Για εμάς είναι εξαιρετική τιμή που βρίσκεται εδώ η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η κυρία Αγγελοπούλου. Αυτό που μας χαροποίησε είναι ότι ο σχεδιασμός του Δήμου Τρίπολης, είναι ακριβώς στο πνεύμα της Επιτροπής. Την Ιστορική μας κληρονομιά, θα τη χρησιμοποιήσουμε ως βατήρα για την Τρίπολη του μέλλοντος. Είναι μια ευκαιρία να επανατοποθετηθεί ο Δήμος μας στο εθνικό και στο διεθνές γίγνεσθαι".

«Ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και όλοι είμαστε ενωμένοι σ’ αυτή την προσπάθεια» τόνισε ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Κώστας Βλάσης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.