Πολιτικη

Το ΥΠΕΝ στηρίζει την Περιφέρεια στο θέμα του φυσικού αερίου

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στηρίζει τις προσπάθειες της Περιφέρειας  Πελοποννήσου  (που έχει προβλέψει 20 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα φυσικού αερίου), ώστε να τελειώσει μέχρι τον Σεπτέμβριο τις διαδικασίες για να είναι έτοιμη η χρηματοδότηση από το τρέχον ΕΣΠΑ.

Το παραπάνω επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς στους προέδρους των Επιμελητηρίων των 5 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη συνάντηση που είχε μαζί τους χθες, Πέμπτη 18 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αυτή, ειδικότερα, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων -Αρκαδίας Γ. Τρουπής, Αργολίδας Φ. Δαμούλος, Μεσσηνίας Ευ. Ξυγκώρος, Κορινθίας Παν. Πιτσάκης και Λακωνίας Γ. Παναρίτης- ζήτησαν από τον Γ. Θωμά ενημέρωση για θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν την Περιφέρεια, όπως τον σχεδιασμό για την έλευση του φυσικού αερίου και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων έργων ΑΠΕ στην Πελοπόννησο.

Το πλήρες ρεπορτάζ, από την θεματική ειδησεογραφική ιστοσελίδα energypress.gr μπορείτε να δείτε στον εξής σύνδεσμο:

https://energypress.gr/news/gia-ape-kai-fysiko-aerio-syzitise-o-thomas-me-toys-proedroys-ton-epimelitirion-tis-perifereias

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.