Πολιτικη

Στην παρουσίαση του Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" ο Κώστας Τζιούμης

Στην παρουσίαση του Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, στο Άργος, παρέστη ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, την Δευτέρα (29/6/2020).

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο  Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Ο Υπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για έργα 2,5 δισ. ευρώ, για το σύνολο της χώρας.

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» -όπως παρουσιάστηκε στην ημερίδα- θα δοθεί βαρύτητα σε έργα που αφορούν δίκτυα ύδρευσης, βιολογικούς καθαρισμούς, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αντισεισμική προστασία σχολικών κτιρίων, κατασκευή σχολικών κτιρίων με ΣΔΙΤ και άλλα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης παρακολούθησε την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, ενώ στο πλαίσιο της ημερίδας, κατάθεσε και ερωτήματα που αφορούν επιμέρους ζητήματα για έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο «Αντώνης Τρίτσης».

Άλλωστε, ο Δήμος Τρίπολης, έχει ήδη σχεδιάσει σειρά προτάσεων, με την Τεχνική του Υπηρεσία, οι οποίες θα κατατεθούν άμεσα, στις αντίστοιχες προσκλήσεις του προγράμματος.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.