Πολιτικη

Πετρίτσης σε Νίκα: Ο δεδομένος δεν εκτιμήθηκε ποτέ !!!

Σκληρή επίθεση του περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Π. Τατούλη.

Στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο οι μάσκες έπεσαν και η κοροϊδία περίσσεψε!!!

Ή αλλιώς «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!!!

ΦΕΚ 2779 Β/9-7-2020

Το φυσικό αέριο θα έρθει στην Κόρινθο μέσω ιδιώτη τελικά.

Bingo!!!

Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά το ΦΕΚ θα διαπιστώσει ότι η αίτηση της εταιρείας EDIL για το έργο που αφορά την Κόρινθο έγινε στην PAE στις 6 Σεπτεμβρίου 2019!!!

Μόλις ανέλαβε δηλαδή η νέα Περιφερειακή Αρχή του κ. Νίκα έκαναν και την αίτηση !!!

Θεωρώ ότι είναι σατανική σύμπτωση !!!

Κατά τα άλλα ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας δήλωνε δημόσια μέσω δελτίο τύπου στις 4 Ιουνίου 2020 : «Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας, δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με επιλογή συγκεκριμένων πόλεων».

Καλά για τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γεράσιμο Θωμά δεν το συζητάμε όταν απαντάει στις 12-6-2020 εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε ερώτηση βουλευτών για το συγκεκριμένο θέμα: «Σε κάθε περίπτωση, η ∆Ε∆Α ( Δημόσια Επιχείρηση Δίκτυο Διανομής Αερίου ) έχει κάνει ήδη τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να εξασφαλίσει την προετοιμασία του έργου. Σε συνεργασία µε την κυβέρνηση και τον ∆ΕΣΦΑ δρομολογούνται τα απαιτούμενα έργα από τον διαχειριστή του Συστήματος Φυσικού Αερίου στην Πελοπόννησο και αυτό».

Τέτοιο δούλεμα δεν υπάρχει !!! Φαντάζομαι όμως ότι είναι και αυτός εκ των Αρίστων οπότε δικαιολογείται και αυτό.!!!

Η παράταξη μας το είχε δηλώσει από την αρχή που ανέκυψε το πρόβλημα :

Πέτρος Τατούλης (11-5-2020): «Παραδώσατε σε ιδιώτη το φυσικό αέριο για την Πελοπόννησο»

«Τη διαπίστωση ότι υπάρχει συμφωνία Νίκα και κυβέρνησης για να πάει σε ιδιώτη το έργο της ανάπτυξης δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο και μάλιστα όχι παντού» έκανε ο πρ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ.Νίκα για τις δυσμενείς εξελίξεις σε ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά ζητήματα για την Πελοπόννησο.

Πέτρος Τατούλης (14-6-2020):«Η απένταξη της Πελοποννήσου δεν έγινε γιατί ευθύνονται οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, έγινε καθαρά για λόγους οικονομικών συμφερόντων στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΔΑ, με κίνητρο το κέρδος και όχι τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και των πολιτών της Πελοποννήσου».

Μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι και ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χατζηδάκης στο Κιάτο τον Φεβρουάριο 2020 το είχε δηλώσει, ότι αν δεν έρθει το αέριο στην Κόρινθο από την ΔΕΔΑ μπορεί να έρθει μέσω ιδιώτη!!!

Τα γραμμάτια τελικά της τόσο λυσσαλέας ενορχηστρωμένης, υπόγειας και παρασκηνιακής επίθεσης, που δέχθηκε ο συνδυασμός του Πέτρου Τατούλη προεκλογικά  τώρα εξοφλούνται.

Αποκαλύπτονται πλέον και στον απλό πολίτη, όχι μόνο ποιοι ήταν οι ουσιαστικοί λόγοι που δεν ήθελαν τον Πέτρο Τατούλη ξανά Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αλλά και ποια πρόσωπα διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Εμείς τους γνωρίζαμε απλά τώρα αποκαλύπτονται οι ίδιοι και σε δημόσια θέα. Αποδεικνύεται ξεκάθαρα πλέον πως αυτοί οι τύποι, έπαιξαν τον ρόλο του Δούρειου Ίππου μόνο και μόνο για να υποσκάψουν από μέσα το έργο της παράταξης μας, αλλά φυσικά και να εξασφαλίσουν οι ίδιοι μια θέση εξουσίας !!!

Το κουβάρι ξετυλίγεται και οι μάσκες έπεσαν !!!

Να θυμούνται όμως όλοι αυτοί, αυτό που είχε πει ο Μέγας Ναπολέων :

Η δόξα είναι εφήμερη, αλλά η αφάνεια είναι παντοτινή.

Ντροπή τους !!!

Υ.Γ. Κύριε Νίκα σας το είχα πει με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σας: Ο δεδομένος δεν εκτιμήθηκε ποτέ !!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.