Πολιτικη

Οδυσσέας: Παράξενες συμπτώσεις…

"Πώς γίνεται ο κ. Μάρκου να υπηρετεί τον κ. Τσίπρα στη Βουλή και τον κ. Μητσοτάκη στο ΚΕΣΥ;", ερωτά ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου:

Τα σημερινά γεγονότα στη Βουλή με τις απρεπείς χειρονομίες και εκφράσεις  του κ. Μάρκου, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προς την Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής είναι γνωστά και θυμίζουν εποχές Χρυσής Αυγής.

Η απαξιωτική έκφραση του κ. Μάρκου όταν ανακοινώθηκε ως ομιλητής ο κ. Κεγκέρογλου, έχει καταγραφεί και στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει το επεισόδιο.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφει ότι τον κατηγόρησα ως «διαπλεκόμενο»∙ αλήθεια λέει. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού ήταν Πρόεδρος στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα υπηρετεί την Κυβέρνηση της ΝΔ ως Πρόεδρος στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μέχρι και σήμερα.

Μεγαλύτερη πολιτική διαπλοκή θα μπορούσε να υπάρξει; Πώς γίνεται να υπηρετεί τον κ. Τσίπρα στη Βουλή και τον κ. Μητσοτάκη στο ΚΕΣΥ;

Η διαφορά μας με τον κ. Μάρκου είναι ότι εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγόμενών μου, ενώ εκείνος ως γνήσιος «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» αντιστρέφει ακόμα και αυτά που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

 

Υ.Γ. Γιατί η ΝΔ επί ένα χρόνο τον διατηρεί τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση αυτή είναι ένα ερώτημα προς απάντηση.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται να μην παραιτείται ο Βουλευτής του από Πρόεδρος στο ΚΕΣΥ είναι το επόμενο ερώτημα.

Παράξενες συμπτώσεις…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.