Πολιτικη

Αστυνομία, εντάσεις και αποχωρήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Πολίτες βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, για το θέμα των απορριμμάτων και την προσωρινή μετάβασή τους στο Μεγαβούνι.

"Δεν έχετε θεσμική θέση εδώ", τόνισε η Πρόεδρος του συμβουλίου κ. Παναγοπούλου, διότι το συμβούλιο είναι κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

"Μόνο νεκροί θα φύγουμε από εδώ", δήλωσαν οι πολίτες και έδειξαν φωτογραφίες στον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Λαγό, πως τα απορρίμματα είναι στο Μεγαβούνι ήδη και πως διαφωνούν, γιατί οι συνθήκες είναι ακατάλληλες. 

Η Πρόεδρος κάλεσε την Αστυνομία να σπεύσει στον χώρο για να απομακρύνει τους πολίτες. 

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που καλέσατε την Αστυνομία”, δήλωσε πολίτης, ενώ συνέχισαν να παραμένουν στον χώρο..

Οι Αρχές βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και έτσι ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, δήλωσε πως εάν δεν φύγει η Αστυνομία η παράταξή του θα αποχωρήσει.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα να μείνουν οι πολίτες στη συνεδρίαση και έτσι οι Αρχές αποχώρησαν.

Υστερα από τις εντάσεις η συνεδρίαση ξεκίνησε με τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.