Πολιτικη

Βλάσης: Παραμένουμε σε ετοιμότητα με τους Τούρκους

Ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών σχολίασε τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Προσκεκλημένος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Βλάσης.

Ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών κλήθηκε να σχολιάσει όλη την πολιτική επικαιρότητα και μεταξύ αυτών και τα ελληνοτουρκικά.

"Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κρίση με ψυχραιμία, ετοιμότητα και αποφασιστικότητα. Έχουμε κάνει τα πάντα σε στρατιωτικό, πολιτικό επίπεδο. Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε όλους τους προέδρους των κομμάτων. Θέλουμε εθνική συναίνεση και το δείχνουμε με όλους τους τρόπους. 

Έχουν καταλάβει οι Τούρκοι με τι αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε το ζήτημα. Αυτή τη στιγμή δείχνει να υπάρχει μία αποκλιμάκωση της κατάστασης. Είμαστε σε ετοιμότητα γιατί η παράνομη ΝΑVΤΕΧ είναι μέχρι τις 2 Αυγούστου. 

Με αυτόν τον γείτονα δεν μπορείς να γνωρίζεις ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων σε επίπεδο διπλωματικό. Σε επίπεδο στρατιωτικό δείχνουμε πόσο έτοιμοι είμαστε, και το μήνυμα στην Τουρκία είναι ξεκάθαρο, ότι δεν θα δεχθούμε καμία παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε σχετικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.