Πολιτικη

"Το καταδυτικό πάρκο Τυρού επιτέλους προχωρά"

Δελτίου τύπου του Βουλευτή Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρει τα εξής:

 

Το καταδυτικό πάρκο Τυρού επιτέλους προχωρά

 Στις 27 Μαΐου 2020 είχα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή  για το καταδυτικό πάρκο Τυρού καθώς είχε σημειωθεί σημαντική καθυστέρηση στην υπογραφή και τη δημοσίευση της  ΚΥΑ.

Η καθυστέρηση αυτή είχε απογοητεύσει τους τοπικούς φορείς του Δήμου Νότιας Κυνουρίας που έβλεπαν για μια ακόμη φορά να καθυστερεί η λειτουργία του καταδυτικού πάρκου Τυρού,  το οποίο θα συμβάλει σημαντικά  στην ποιοτική διαφοροποίηση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και ελπίζουν ότι θα βοηθήσει την απασχόληση και την συνολική ανάπτυξη της περιοχής με φιλοπεριβαλλοντικό τρόπο.

 

Σε απάντησή του το αρμόδιο Υπουργείο μας πληροφορεί ότι η Κοινή Απόφαση Χαρακτηρισµού και Οριοθέτησης του Καταδυτικού Πάρκου στον Τυρού ∆. Ν. Κυνουρίας, βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών και συγκεκριμένα για συνυπογραφή από τον Γενικό ∆ιευθυντή ∆ηµόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών του Υπουργείου Οικονοµικών.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.