Πολιτικη

Αυτός είναι ο μίνι ανασχηματισμός

Αναβαθμίζονται Θ. Σκυλακάκης και Ν. Παπαθανάσης. Τρεις νέοι υφυπουργοί στην κυβέρνηση.

Πέντε νέες λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Αυγούστου ο Στέλιος Πέτσας. 

Ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για την δημοσιονομική πολιτική. 

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις ιδιωτικές επενδύσεις και τις συμπράξεις Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης αναλαμβάνει ο καθηγητής Οκονομικών Παναγιώτης Τσακλόγλου. 

Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας αναλαμβάνει η βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Ζωή Ράπτη, και υφυπουργός περιβάλλοντος & Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος αναλαμβάνει ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, Νίκος Ταγαράς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.