Πολιτικη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μουσουρούλη στην Τρίπολη

Αλλεπάλληλες συναντήσεις του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Μεγαλόπολης. 

Την Τρίπολη επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου, ο Κωστής Μουσουρούλης, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.

Ο Κ. Μουσουρούλης, προς τον οποίον είχε απευθύνει σχετική πρόσκληση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα έχει σειρά συναντήσεων στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης θα συναντηθεί στις 10 το πρωί, με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής για το ΣΔΑΜ, ο οποίος μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής Αρχής και στις 12 το μεσημέρι με τους εκπροσώπους των συνδυασμών της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για τη 1.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Κ. Μουσουρούλη με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του εν λόγω φορέα.

Οι συναντήσεις του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για το ΣΔΑΜ συνεχίζονται, στο κτήριο της Περιφέρειας, όπου στις 4.30 συναντάται με εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου, στις 5.30 με την πρόεδρο και εκπροσώπους του Τμήματος Πελοποννήσου του ΤΕΕ και στις 6.30 το απόγευμα με τον πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.