Πολιτικη

"Μας ανησυχούν οι παραβάσεις για τον τρόπο διοίκησης της Π.Ε. Κορινθίας"

"Οι αποδοθείσες από την Δικαιοσύνη παραβατικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας ανησυχούν για τον τρόπο διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας..."

Ως έχοντες υποχρέωση εκ του θεσμικού μας ρόλου, σε πράξεις ή παραλείψεις που διαπιστώνονται κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μας θητείας και αφορούν την άσκηση διοίκησης, το σύννομο των αποφάσεών της, καθώς και περιστατικά και συμβάντα τα οποία υποτιμούν και υποβαθμίζουν την καταστατική θέση των αιρετών και προκαλούν το κοινό αίσθημα, θα είμαστε αμετακίνητα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Ως εκ τούτου, μετά από δημοσιεύματα και σχετικά βίντεο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία έχουν δημιουργήσει ερωτηματικά σε πανελλαδικό επίπεδο και αφορούν την υπόθεση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστασίου Γκιολή, προσφύγαμε στην Δικαιοσύνη, ώστε να ελεγχθούν οι πράξεις ή παραλείψεις προσώπων, τα οποία έχουν αναλάβει σημαντικές  θέσεις ευθύνης στην Πελοπόννησο. 

Οι αποδοθείσες από την Δικαιοσύνη παραβατικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας ανησυχούν για τον τρόπο διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας, με δεδομένο ότι θα πρέπει να ελεγχθεί η τήρηση ή όχι της εκλογικής νομοθεσίας καθώς και η απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας στις διοικητικές πράξεις που αποφασίζονται και υλοποιούνται από την Π.Ε. Κορινθίας. 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.