Πολιτικη

Μήνυμα της Αντ. Μπούζα για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου

Διαβάστε τι αναφέρει...

Βιώνοντας έναν πρωτοφανή δύσκολο χρόνο με πολλές προκλήσεις σε διάφορα επίπεδα, είδαμε πως η ζωή μας πλέον καθίσταται αλληλένδετη και αλληλοεξαρτώμενη από το γενικό κοινωνικό σύνολο, τις συμπεριφορές και τις επιλογές μας .

Αυτό το καλοκαίρι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είτε αυτά αφορούν την υγεία μας, είτε την οικονομία μας, είτε την εθνική μας ασφάλεια, μας επιβάλλει πρώτιστα την υπευθυνότητα, την ενότητα, την αλληλεγγύη και την υπομονή.

Μέσα σε αυτό το ταραγμένο κλίμα, καλούμαστε να εορτάσουμε τη μεγάλη εορτή, το Πάσχα του καλοκαιριού , την εορτή της κοίμησης της Θεοτόκου, που σηματοδοτεί πολλά για τον Ελληνισμό, μιας και είναι συνδεδεμένη με τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας και της Πίστης μας. Η Παναγία πάντα, αποτελεί σύμβολο και πηγή δύναμης για όλους τους αγώνες του Έθνους μας.

Το καλοκαίρι αυτό της πανδημίας και των δυσκολιών, ας ευχηθούμε να οδηγεί τα βήματα όλων μας και να προστατεύει τόσο εμάς, όσο και την πατρίδα μας από επιβουλές και κινδύνους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 

Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου 

Υπεύθυνη Μεσσηνίας ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.