Πολιτικη

Χαρδαλιάς: Δεν κρύβουμε τα νέα κρούσματα

"Δεν πάμε για lockdown στην Αττική"

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε την εβδομαδιαία ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα την Τρίτη, ενώ μαζί του ήταν και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Και οι δύο διέψευσαν κατηγορηματικά ότι κρύβονται κρούσματα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά το 83% των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι εγχώρια και έχουν προκληθεί από τη μη λήψη μέτρων σε χώρους συγχρωτισμού.

«Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Η μετάδοση οφείλεται στην εγχώρια κυκλοφορία και τη μη τήρηση μέτρων. Πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα για αποστάσεις, μάσκες, μέτρα υγιεινής, ωράρια» πρόσθεσε ο χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως σύμφωνα με το σύστημα PLF τα καταγεγραμμένα θετικά εισαγόμενα κρούσματα είναι 615 σε πάνω από 319.000 ελέγχους στις πύλες εισόδου, από τις οποίες πέρασαν πάνω από 2 εκατ. άτομα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.