Πολιτικη

Μητσοτάκης: Η αλήθεια για το εμβόλιο

Στο τραπέζι και νέα μέτρα εφόσον χρειαστούν

Νέα μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας - Έγιναν πριν λίγο γνωστά περιοριστικά μέτρα σε Χαλκιδική και Μύκονο

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα και καταγράφηκε ότι, με βάση τα στοιχεία από τις 8 Αυγούστου και μετά, το 70% των εγχώριων κρουσμάτων έχει στενή επαφή με ήδη υφιστάμενο κρούσμα.

Στοιχείο που βοηθά την καλύτερη ιχνηλάτηση και την προσπάθεια περιχαράκωσης των κρουσμάτων για τον περιορισμό της διασποράς στην κοινότητα. Τονίστηκε ότι είναι επιβαρυμένη η κατάσταση σε συγκεκριμένους παραθεριστικούς προορισμούς. Για αυτούς θα ανακοινωθούν σήμερα πρόσθετα μέτρα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.