Πολιτικη

Παρατείνονται για 14 ημέρες τα μέτρα προστασίας

Μοντέλο Πόρου σε Λέσβο και Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία θα ανακοινώσει την ενίσχυση των μέτρων προστασίας στους οίκους ευγηρίας.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν την έναρξη της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 270 νέα κρούσματα και 5 θανάτους το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας.

Μαγιορκίνης: «Σιωπηλοί φορείς όσοι επιστρέφουν από διακοπές»

O κ. Μαγιορκίνης έκανε λόγο για ήπιες αυξητικές τάσεις στην καμπύλη τονίζοντας παράλληλα ότι αυτά τα στοιχεία αφορούν την περίοδο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Επιπροσθέτως τόνισε ότι επιστρέφοντας από τις διακοπές πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας σιωπηλούς φορείς.

Τέλος έκανε έκκληση στους γονείς και στους νέους να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ζήτησε ακόμα από τους νέους να περνούν τον χρόνο τους με λίγους φίλους. Να δημιουργήσουν όπως λέμε μια «κοινωνική φουσκάλα» για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους γύρω τους, κατέληξε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.