Πολιτικη

Συνάντηση Νίκα με Κωνσταντινόπουλο

Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον βουλευτή Οδ. Κωνσταντινόπουλο για θέματα της Αρκαδίας...

Θέματα που συνδέονται με την Αρκαδία και την ανάπτυξή της, με ιδιαίτερη αναφορά στην περιοχή της Μεγαλόπολης, στη λίμνη του Λάδωνα και το οδικό δίκτυο του νομού συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, ενημέρωσε τον βουλευτή σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας για τα έργα στην περιοχή της Μεγαλόπολης που αφορούν τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, κι ακόμα για την ένταξη της παράκαμψης Λαγκαδίων στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και για το θέμα του φυσικού αερίου.

Επίσης συζητήθηκε το έργο ανάπλασης στη λίμνη του Λάδωνα, αλλά οι εκτεταμένες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αρκαδίας.

Στον βουλευτή παραδόθηκε φάκελος με πληροφορίες για όλα τα έργα στην Αρκαδία, και συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση, σύντομα, προκειμένου ο Οδ. Κωνστινόπουλος να μεταφέρει τις παρατηρήσεις του.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.