Πολιτικη

Βλάσης: Δεν διαφαίνεται αποκλιμάκωση με την Τουρκία

Η χώρα μας αποκτά όλο και περισσότερους συμμάχους, τόνισε ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε σήμερα για τις απειλές της Άγκυρας και την ελληνική αντίδραση o Κώστας Βλάσης.

Ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι η ένταση από την Τουρκία είναι κλιμακούμενη, και δεν διαφαίνεται στο άμεσο μέλλον αποκλιμάκωση.

"Η Ελλάδα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της σε διπλωματικό επίπεδο" τόνισε ο κ. Βλάσης σημειώνοντας ότι αποκτά όλο και περισσότερους συμμάχους.

Ενώ αναφέρθηκε στο «τρίπτυχο» που θα αναπτύξει ο πρωθυπουργός το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με της αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ειδικότερα για τα εξοπλιστικά, τόνισε ότι οι συζητήσεις με τη Γαλλία είναι προχωρημένες. «Από ό,τι φαίνεται υπάρχει συνεχής επικοινωνία του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών με τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Γαλλία και θεωρούμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα». Πάντως υπάρχουν συζητήσεις και με άλλες χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.