Πολιτικη

Μητσοτάκης: Συζητάμε την υποχρεωτική στράτευση στα 18

Συνέντευξη του Έλληνα Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. που, ειδικά φέτος, περιλαμβάνει ελάχιστες εκδηλώσεις.

 

Η Κυβέρνηση συζητά το ενδεχόμενο της υποχρεωτικής στράτευσης των νέων στα 18, αλλά το θέμα θα μπει σε δημόσια διαβούλευση, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας σ' ερωτήσεις δημοσιογράφων στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου (13/9/2020), που είθισται να έπεται της ομιλίας του εκάστοτε Πρωθυπουργού. Ο κ. Μητσοτάκης, ως γνωστόν, μίλησε χθες, 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο Βελλίδειο Εκθεσιακό Κέντρο, υπό αυστηρά μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας.

 

Παράλληλα, απέκλεισε πιθανή αύξηση του χρόνου της θητείας πέρα των 12 μηνών, ενώ δήλωσε πως οι νεοσύλλεκτοι θα πρέπει ν' αναπτύσσουν δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες μετά την ολοκλήρωση της θητείας τους. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.