Πολιτικη

"Όλα τα σχολεία μας θα λειτουργήσουν άριστα"

Το δικό του μήνυμα ενόψει της έναρξης μιας ιδιάζουσας σχολικής χρονιάς, έστειλε ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: 

"Μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες ξεκινάει η νέα σχολική χρόνια. Με τις επιφυλάξεις που προκαλεί η παρουσία του κορονοϊού, με τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών, με τις αναπόφευκτες δυσκολίες προσαρμογής... και με ανεύθυνες διαδόσεις να προκαλούν σύγχυση...Ο Δήμος Τρίπολης έχει λάβει όλα τα υποδεικνυόμενα από τις Εκπαιδευτικές και Υγειονομικές Αρχές μέτρα. Κάνει στον βέλτιστο βαθμό ό,τι του αναλογεί, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά. Και καλεί προς τούτο γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο. Γεμάτος αυτοπεποίθηση διότι, ουσιαστικά, μέχρι τώρα ο φονικός ιός παραμένει μακριά μας, είναι βέβαιος ότι όλα τα σχολεία μας, από τα νηπιαγωγεία μέχρι τα λύκεια, θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα, αποδοτικά, άριστα. Θα είμαστε δίπλα τους, σε κάθε ανάγκη, σε κάθε αίτημά τους.

Ως δήμαρχος εύχομαι από καρδιάς και πασχίζω για μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ."

 

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και από Σμυρνιώτη/Τσιαμούλο

Ο κ. Τσιαμούλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, θα χτυπήσει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης θα αρχίσει για εσάς.

Το φετινό ταξίδι στη γνώση, ξεκινά με καινούριες και πρωτόγνωρες διαδικασίες, που έχουν στόχο τη μεγαλύτερη διασφάλιση και προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών από την παγκόσμια πανδημία του COVID 19.

Σε αυτό το απαιτητικό αλλά γεμάτο εμπειρίες και προκλήσεις ταξίδι σας στη γνώση, οι ευχές όλων θα σας συνοδεύουν καθημερινά για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Το έργο, λοιπόν, για τους δάσκαλους και τους καθηγητές είναι περισσότερο σύνθετο και δύσκολο από κάθε άλλη φορά. Με πίστη στις δυνάμεις τους, αφοσίωση στο λειτούργημά τους και οπλισμένοι με πολύ κουράγιο, είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της νέας σχολικής χρονιάς. Τους εύχομαι από καρδιάς, καλή αρχή και καλή δύναμη.

Όσον αφορά στους γονείς ,καθότι γονέας και εγώ δύο μαθητών, πιστεύω ότι οφείλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα φέτος πιο κοντά στα παιδιά μας, δείχνοντάς τους την εμπιστοσύνη μας στις δυνάμεις τους και την πεποίθηση ότι ξανά θα τα καταφέρουμε!

Καλή εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία!!!

Ο δε Γιάννης Σμυρνιώτης προχώρησε στην παρακάτω δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.