Πολιτικη

"Επίθεση" Τσιαμούλου σε Δήμαρχο και..ΜΜΕ!

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" ζήτησε από τον Δήμαρχο Τρίπολης να "σοβαρευτεί".

Επιπρόσθετα, δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή "κρύβεται" πίσω από την πανδημία χρησιμοποιώντας την κατά το δοκούν ενώ ανέφερε, επίσης, πως ο κ. Τζιούμης "ελέγχει" τοπικά ΜΜΕ.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Τζιούμη πως βρίσκεται σε "γυάλα" και δεν αντιλαμβάνεται πως οι πολίτες έχουν "μετανιώσει" για την επιλογή του κ. Τζιούμη.

Τζιούμης: Εγώ ξέρω πού βρίσκομαι κάθε μέρα, εσείς δεν ξέρω πού είστε!"

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Τσιαμούλου- ο οποίος αναφέρθηκε, για πολλοστή φορά και στο θέμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων ζητώντας "απολογισμό"-, δήλωσε: 

"Η Τρίπολη έχει δείξει πόσο δίνει "βάση" στα λεγόμενα του κ. Τσιαμούλου-, ο οποίος, για μια ακόμη φορά, ψεύδεται. Απολογισμός θα γίνει και γίνεται για όλα τα ζητήματα. Προφανώς, όμως, οι εκφράσεις και το ύφος του κ. Τσιαμούλου- δεν ταιριάζουν στο Συμβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός πως οι ιδιάζουσες συνθήκες που επικρατούν στη χωρά, δημιουργούν μια  κατάσταση που χαρακτηρίζεται, συχνά, από καθυστερήσεις αλλά και καθιστά τον οποίο σχεδιασμό ενός φορέα αβέβαιο.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.