Πολιτικη

Μπουζά: Απούσα η Περιφερειακή Αρχή από τις καταστροφές στη Μεσσηνία

Σε ανακοίνωσή της η πρώην Αντιπεριφερειάρχης κάνει λόγο για τεράστια καταστροφή.

Πρωτοφανείς καταστροφές υπέστησαν τα ξημερώματα Πέμπτης (24/9) ώρα 04.00 από ισχυρούς  ανέμους πολλά χωριά του Δήμου Οιχαλίας. 

Μέχρι αυτήν την ώρα (13.00) μόνο οι δυνάμεις του Δήμου Οιχαλίας επιχειρούν για τη βοήθεια των πληγέντων,  με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, να είναι απούσα , σχεδόν απλός θεατής (αν είναι και θεατής ).

Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή γίνεται λόγος για τεράστια καταστροφή σε δενδρώδη βλάστηση,  ελαιόδενδρα, διάφορες καλλιέργειες,  σπίτια, στάβλους , δημόσιες  υποδομές κ.λπ. στο Ψάρι, στο  Νιοχώρι, στο Δώριο , στη Μάλτα,  στο Κεντρικό και σε άλλα χωριά της Ανδανίας , παρακαλώ για άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας προκειμένου να ενισχυθεί ο Δήμος Οιχαλίας και να βοηθηθούν οι πληγέντες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η ολιγωρία δεν είναι επιτρεπτή. 

Αντωνία Μπουζά
Περιφ.Συμβουλος Πελοποννήσου 
Υπεύθυνη Μεσσηνίας Νέας Πελοποννήσου 
Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.