Πολιτικη

Με ζωοτροφές το ΑΚΚΕΛ στηρίζει τους κτηνοτρόφους Καρδίτσας

Πρωτοστατεί στον συντονισμό βοήθειας... 

Σε συνεργασία με κτηνοτροφικούς φορείς και ομάδες το ΑΚΚΕΛ πήρε την πρωτοβουλία να έρθει σε επικοινωνία με δήμους, περιφέρειες και επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα ώστε να εξασφαλίσει την έμπρακτη στήριξη των κτηνοτρόφων που έχουν πληγεί στην Καρδίτσα. 

Αυτή την στιγμή ακόμη και τα ζώα που έχουν διασωθεί κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία μιας και όλα τα αποθέματα ζωοτροφών έχουν καταστραφεί και δεν υπάρχει δυνατότητα βοσκής αφού 300.000 στρέμματα είναι ακόμη κάτω από νερό και η λάσπη έχει καλύψει την χλόη.

Έχουμε ήδη ομάδα που συντονίζει στο Facebook τη βοήθεια. Η κτηνοτροφική παρέα Ελλήνων παραγωγών με διαχειριστές τους: Μαρία Γεωργίου,  Ανδριανό Μιγγολιό, Δημήτρη Παναγόπουλο, Λευτέρη Νίφορα, Μάκη Τόγια, Δήμητρα Χόντου και Αντώνη Μουρκοβίτη.

Τονίζουμε ότι το ΑΚΚΕΛ δεν έχει ουδεμία σχέση με διαχείριση χρημάτων για την αγορά ζωοτροφών την οποία προτείνουμε να αναλάβουν απευθείας οι ίδιοι οι δωρητές  (δήμοι, περιφέρειες κλπ), το ΑΚΚΕΛ αναλαμβάνει να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς ζωοτροφών (που είναι δωρεές) για κάποια δρομολόγια από διάφορες περιοχές ως την Καρδίτσα. 

Η αλληλεγγύη της τοπικής αυτοδιοίκησης τώρα είναι περισσότερο απαραίτητη. 

Δεν είναι τοπικό θέμα, αύριο μπορεί να συμβεί ίδιο και χειρότερο οπουδήποτε αλλού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.