Πολιτικη

Προς διαγραφή ο Κοντονής

"Μνημείο συκοφαντίας και σταλινισμού ο ΣΥΡΙΖΑ", η απάντησή του...

Μετωπική είναι πλέον η κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ο οποίος οδεύει προς διαγραφή, καθώς σε δήλωσή του χαρακτηρίζει μνημείο συκοφαντίας και σταλινισμού την ανακοίνωση τoυ Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Νωρίτερα, με αφορμή τις δηλώσεις Κοντονή για τις αλλαγές που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα ώστε να «μαλακώσουν» οι ποινές των Χρυσαυγιτών, η Κουμουνδούρου εξέδωσε πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

«Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.