Πολιτικη

"Αναρχία" διαπιστώνει ο Σωτήρης Παπαδημητρίου

Η τοποθέτηση του πρώην Αντιδημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Στις πρόσφατες βίαιες διαμαρτυρίες των Ρομά στην Τρίπολης- και σε άλλες περιοχές της χώρας- αναφέρθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης " Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά", κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου της 15ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την κατάσταση που δημιουργήθηκε "επικίνδυνη" ακόμα και για τη ζωή πολιτών- συμπεριλαμβανομένων των Ρομά.

Κατά τον κ. Παπαδημητρίου, οι καταστροφές δημόσιας περιουσίας και η εικόνα " αναρχίας" που επικράτησε, οφείλονται και στην αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Τζιουμης- αλλά και ο κ. Λαγός, Αντιδήμαρχος Καθημερινοτητας-, αφού δήλωσαν πως το θέμα αυτό ήταν καθαρά ζήτημα δημόσιας τάξεως, προσέθεσαν πως, όσον αφορά την κοινωνική μεριμνα, ο Δήμος πάντα προσπαθεί να συνδράμει τους Ρομά και να διευκολύνει την ομαλή συμμετοχή τους στο πλαίσιο του κοινωνικού συνόλου.

Ο κ. Παπαδημητρίου, βέβαια, αναφέρθηκε και στην γενικότερη εικόνα "παραβατικότητας" που, συχνά με στερεότυπικο τρόπο, χρησιμοποιούν πολλοί Έλληνες πολίτες όταν αναφέρονται στη συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα Ελλήνων πολιτών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.