Πολιτικη

Συνάντηση Νίκα με τον βουλευτή Αλέξη Χαρίτση

Συνάντηση είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον βουλευτή Μεσσηνίας -και τ. Υπουργό- Αλέξη Χαρίτση.

Στη μακρά συζήτηση που διημείφθη, έγινε ενημέρωση από την πλευρά του περιφερειάρχη για γενικότερα θέματα της Περιφέρειας, όπως το φυσικό αέριο, η επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, κι ακόμα ζητήματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Συζητήθηκαν επίσης και θέματα της Μεσσηνίας, την οποία ο τ. υπουργός εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο.

“Ο Αλ. Χαρίτσης είναι αποδεδειγμένα φίλος της αυτοδιοίκησης προς δημάρχους και περιφερειάρχες διαφορετικών πολιτικών αποκλίσεων. Εχει σταθεί αρωγός σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και εμού όταν ήμουν δήμαρχος Καλαμάτας και γι’ αυτό θα ήθελα -και δημόσια- να εκφράσω για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες μου, αλλά και την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του, για τη συνολική συνδρομή του προς τον θεσμό της αυτοδιοίκησης” σημείωσε ο περιφερειάρχης μετά τη συνάντηση.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.