Πολιτικη

Οδυσσέας: Καμία μείωση προσωπικού στο Α.Τ. Μεγαλόπολης

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Αρκαδίας και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε αναφορά στη Βουλή και ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να λάβει σοβαρά υπόψη του τη μείωση προσωπικού του αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης. 

Το γεγονός αυτό έχει αναστατώσει τόσο τους υπαλλήλους του αστυνομικού τμήματος όσο και τους πολίτες ολόκληρης της Μεγαλόπολης αφού μετακινούνται πέντε υπάλληλοι στο αστυνομικό τμήμα Μεσσηνίας.

Ολόκληρη η αναφορά:

AΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη
Θέμα: Αποδυνάμωση αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης

Κύριε Υπουργέ,

Σας αναφέρω την επιστολή της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας σύμφωνα με την οποία, το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης αποδυναμώνεται σε προσωπικό καθώς αποσπώνται πέντε υπάλληλοι στο αστυνομικό τμήμα Μεσσηνίας.

Σας καλώ να λάβετε γνώση επί του σημαντικού αυτού θέματος, που αφορά την ασφάλεια των κατοίκων της Αρκαδίας και να με ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειες της αρμοδιότητάς σας.

Αθήνα, 21.10.2020
Ο Αναφέρων Βουλευτής,
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.