Πολιτικη

Πουλώντας "πατριωτισμό": Νέο "χτύπημα" Kαμπόσου!

O Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών καλεί τους δημότες σε..παρέλαση με αυτοκίνητα την 28η Οκτωβρίου 2020!

Η σχετική αφίσα είναι η παρακάτω:

 

Δεν διευκρινίζεται αν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε αυτοκίνητα γερμανικής και ιταλικής κατασκευής..

  Να θυμίσουμε πως ο κ. Καμπόσος- Πρόεδρος και της Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου- είχε αποδώσει την πανδημία σ' έναν ευρύτερο, συνωμοσιολογικού περιεχομένου, σχεδιασμό που είχε ως στόχο την "πτώση" του Προέδρου των Η.Π.Α., Ντόναλντ Τραμπ..Eπίσης, έχει συχνά εκφράσει ξενοφοβικές, ρατσιστικές, ακραία εθνικιστικές και ανιστόρητες απόψεις με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα της Ν.Δ. Στα "χαρτιά", φυσικά, γιατί στην πραγματικότητα ο κ. Καμπόσος στηρίζεται από μεγάλο μέρος των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος καθώς είναι πολύ δημοφιλής στο Άργος, όπως τουλάχιστον αποδεικνύουν οι πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Στην πραγματικότητα, αν έπρεπε να "κατατάξουμε" κάπου τον κ. Καμπόσο, θα μπορούσαμε, ασφαλώς, να πούμε πως ανήκει στο χώρο του "δεξιού λαϊκισμού". 

Αυτή τη φορά, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών θέλει να "τιμήσει" όσους πολέμησαν κατά του "φασισμού και ναζισμού"- φανταζόμαστε, πλην των Κομμουνιστών, φυσικά-, πραγματοποιώντας μια εκδήλωση που είναι σχεδόν σίγουρο πως πλήττει με βάρβαρο τρόπο όχι μόνο τον ίδιο τον σκοπό για τον οποίον, υποτίθεται, πως γίνεται αλλά και την αισθητική!

Άλλο "καρναβάλι" και άλλο 28η Οκτωβρίου 1940..Eλπίζουμε πως, μετά και την επίσημη καταγγελία που θα γίνει ή έγινε ήδη από την πλευρά του κ. Χειβιδόπουλου- επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους- Μυκηνών- θα επέμβουν οι αρμόδιοι και θα δοθεί τέλος σε αυτή τη γελοιότητα, αυτή την χυδαία αισθητικά απόπειρα εθνοκαπηλείας, που δεν τιμά κανέναν και σίγουρα όχι όσους πολέμησαν στην Αλβανία το 1940..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.