Πολιτικη

Τατούλης: "Πάρτι αναθέσεων στην (ΤΑΠΤΟΚ-ΑΡΚΑΔΙΑ 2020)"

Σε "μαγαζάκι" του πρ. Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Μαντά έχει μετατραπεί ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης.

Κραυγαλέο παράδειγμα οι τρεις διαδοχικές αναθέσεις στο ίδιο φυσικό πρόσωπο, πολιτικό μηχανικό από την Αργολίδα, ο οποίος μέσα σε δύο μόλις ημέρες (28/07/2020  έως 30-07-2020)  έλαβε τρεις αναθέσεις, το συνολικό ποσό των οποίων αγγίζει τις 38.892,6 ευρώ!

Ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Εταιρείας και πρώην Δήμαρχος  κ. Μαντάς, ο οποίος τελεί παράλληλα και χρέη Προϊσταμένου Μονάδας Β του ΕΦΔ, εισηγητής των αναθέσεων, προφανώς και δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια σχετικά με τις νόμιμες διαδικασίες.

Είναι ή δεν είναι κατάτμηση η εν λόγω πρακτική; Είναι ή δεν είναι κατάφωρη παραβίαση του ν.4412/2016; Με ποια μέσα ο ανάδοχος βεβαίωσε την υπηρεσία του ΤΑΠΤΟΚ ότι δύναται να παραδώσει τρεις μελέτες  μέσα σε διάστημα ενός μόλις μήνα, όπως οι αποφάσεις ανάθεσης προδιαγράφουν;

Η Διαχειριστική Αρχή δεν βλέπει καμία σύγκρουση συμφερόντων στην ταυτόχρονη λειτουργία του ΕΦΔ και της τεχνικής υπηρεσίας του ΤΑΠΤΟΚ; Ή όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα σύστημα που κυριαρχεί η «φαυλότητα και η πολιτική σχιζοειδής έπαρση;»

Σοβαρότητα απαιτείς, από όσους αποδεδειγμένα τη διαθέτουν. 

Κύριε Νίκα, μήπως ήλθε η ώρα να αποπέμψετε άμεσα το στενό σας συνεργάτη, προτού έλθουν στο φως όλες οι σχέσεις που τον βαραίνουν από τα προηγούμενα χρόνια και πριν παρέμβει η δικαιοσύνη και η OLAF;

Ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής να προβεί άμεσα σε σχετικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου, ζητούμε να μας κοινοποιηθούν.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.