Πολιτικη

Στην Επιτροπή ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ ο Κώστας Τζιούμης

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης.

Ο κ. Τζιούμης είναι μέλος της Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, εξαιτίας των περιορισμών που ισχύουν, για την πανδημία του covid 19.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έγινε συζήτηση για τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση (α’ βαθμού), στο νέο ΕΣΠΑ 2021- 2027.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε την αναγκαιότητα να ισχυροποιηθεί ο ρόλος των Δήμων στο νέο ΕΣΠΑ και τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης, με τις υπηρεσίες του, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμος πόρος, με στόχο να προχωρήσουν έργα τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και θα αναβαθμίσουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.