Πολιτικη

KKE Αρκαδίας για τα κρούσματα στην 124 ΠΒΕ

Η κυβέρνηση να πάρει εδώ και τώρα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και τη ζωή των φαντάρων.

Δραματική είναι η κατάσταση στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ) της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη.

Σήμερα,  τα κρούσματα  έχουν ξεπεράσει τα 40, με τον αριθμό, δυστυχώς, να αυξάνεται μέρα με τη μέρα, ενώ έχουν εντοπιστεί και στο μόνιμο προσωπικό.

Έχει σοβαρές ευθύνες το Υπουργείο γιατι ενώ γνώριζε  ότι η ΕΣΣΟ θα ήταν πολυάριθμη (πάνω από 800 νεοσύλλεκτοι) δεν πήρε αυξημένα μέτρα. 

 Αυτή η κατάσταση (μεγάλος αριθμός νεοσυλλέκτων,  έλλειψη αρκετών κτιριακών εγκαταστάσεων κ.α.) οδηγεί σε πολυπληθείς θαλάμους και σε αναποτελεσματικότητα τις  προσπάθειες  τήρησης των μέτρων που έχει αποφασίσει το ΓΕΕΘΑ.

Η αύξηση των κρουσμάτων είναι αποτέλεσμα του μέτρου αντιμετώπισης των επαφών ενός κρούσματος που ισχύει σε κάθε στρατόπεδο.  Με την εμφάνιση ενός  κρούσματος μπήκε σε καραντίνα όλος ο θάλαμος με αποτέλεσμα  ο ιός να εξαπλωθεί σχεδόν σε όλους όσοι ήταν σε καραντίνα σε αυτό τον θάλαμο.

Η κυβέρνηση να πάρει εδώ και τώρα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και τη ζωή των φαντάρων.

-Τεστ σε όλους τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό

-Απολύμανση  όλων των χώρων από εξειδικευμένα συνεργεία 

-Να δοθούν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας

-Μέτρα αποφυγής του συγχρωτισμού. Τώρα να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του παρακειμένου  στρατοπέδου του Πεζικού  για αποσυμφόρηση της μονάδας και απομόνωση των σμηνιτών σε καραντίνα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.