Πολιτικη

Τηλεδιάσκεψη ΚΙΝΑΛ για τις επιχειρήσεις Αρκαδίας

Για την κρίση που περνούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αρκαδίας, συζητήσαν επιχειρηματίες και μη στην ανοιχτή τηλεδιάσκεψη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας ήταν το βασικό αντικείμενο τηλεδιάσκεψης μεταξύ μελών της Ν.Ε του Κιναλ Αρκαδίας κι εκπροσώπων επαγγελματικών φορέων.

Βασικό θέμα συζήτησης φυσικά ήταν το καινούργιο click away, και οι τρόποι που πραγματοποιείται.

Πρόταση του ΚΙΝΑΛ ήταν, οι πελάτες να κλείνουν ραντεβού με τους επιχειρηματίες, αλλά να έχουν την δυνατότητα με αυτό το ραντεβού να περνούν μέσα στο κατάστημα, ένας, ένας ώστε να δοκιμάζουν το εμπόρευμα.

Στο διαδικτυακό συνέδριο παρευρέθηκαν ο Κωστής Παύλου, ο πρόεδρος επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Σπυρόπουλος Απόστολος, ο Ανδρέας Συρεγγέλας, ο Βασίλης Αθανασιάδης, ο Κατσικερός Πάρης, ο Νικόλαος Τσιαμούλος, ο Μαντάς Παναγιώτης, ο Κώστας Κουτσουράκης, ο Στέφανος Κομνηνός.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.