Πολιτικη

Πέτσας: Δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης μέτρων

Aνοιχτό το ενδεχόμενο για νέα τοπικά lockdown

Δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης των μέτρων μέσα στις γιορτές ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Tο σημαντικό είναι να έχουμε ένα κλειστό κύκλο και «να μην ανοίγουμε τις επαφές μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε πως θα παραμείνουμε αυστηρά σε αυτό το ωράριο κυκλοφορίας ενόψει των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης μέτρων, ενδεχομένως να υπάρχει περίπτωση σκλήρυνσης μέτρων σε τοπικό επίπεδο τύπου Δ. Αττικής, Κοζάνης.

«Έχει μεγάλη σημασία σε τοπικό επίπεδο να παρεμβαίνουμε γρήγορα και να ελέγχουμε πιθανές εστίες διασποράς για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο».

Σε ερώτηση για το καμπανάκι κινδύνου σε περιοχές που θεωρούνται «πορτοκαλί»-«κόκκινες» που ανέφερε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο κος Σαρηγιάννης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως «όταν χτυπάνε τέτοια καμπανάκια κινδύνου πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψη και να παρεμβαίνουμε έγκαιρα. Εάν χρειαστεί θα το κάνουμε και σε άλλες περιοχές. Μακάρι να μην χρειαστεί»

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.