Πολιτικη

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για τις αγροτικές επιδοτήσεις

Να επιστραφούν άμεσα τα παράνομα παρακρατηθέντα χρήματα (100εκ ευρώ) στους αγρότες που τα έχουν ανάγκη

Το Κίνημα Αλλαγής ζητά επιστροφή της παράνομης παρακράτησης των 100 και πλέον εκατ. ευρώ επιδοτήσεων από τους αγρότες. 

Η Κυβέρνηση της ΝΔ και το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων βυθίστηκε χθες το απόγευμα στα ρηχά της πλατείας Βάθης στην οδό Αχαρνών.

Ζητούμε να εξηγήσουν πώς μπόρεσαν ανερυθρίαστα να αφαιρέσουν από τους αγρότες ,την πιο κρίσιμη στιγμή, εν μέσω πανδημίας 100 και πλέον εκ ευρώ χωρίς να μπουν στον ελάχιστο κόπο να εξηγήσουν γιατί τα στέρησαν από τους αγρότες. 

Ως ΠΑΣΟΚ και Κίνημα Αλλαγής είμαστε κοντά στους αγρότες και θα επιμείνουμε μέχρι να λυθεί το θέμα της καταβολής των ποσών που παρακρατήθηκαν παράνομα με παρεμβάσεις μας μέσα και έξω από τη Βουλή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής:

Ανακοίνωση Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Απόστολου Πάνα

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορούν να παρακρατούν για δεύτερη χρονιά όλο και περισσότερα χρήματα από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Από τις 11/10 είχα προειδοποιήσει με κοινοβουλευτική μου παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα το αφήσουμε να περάσει. Ο μόχθος του αγρότη δεν αντέχει την πρωτάκουστη παρακράτηση του 10% των ενισχύσεων για να ικανοποιηθούν οι αγρότες του καναπέ.

Ζητάμε από το κ. Βορίδη να παρέμβει και να επιστρέψει άμεσα τα παράνομα παρακρατηθέντα χρήματα στους αγρότες που τα έχουν ανάγκη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.