Πολιτικη

Περιφέρεια: 28 ψήφοι κατά και 21 υπέρ του Προϋπολογισμού

Η έγκριση του Προϋπολογισμού ψηφίστηκε καθώς οι μόνες "έγκυρες" ψήφοι είναι αυτές που υποστηρίζουν κάποια πρόταση.

Εφόσον δεν τέθηκε καμία άλλη πρόταση περί προϋπολογισμού, είναι δεδομένη η υπερψήφιση του θέματος- ακόμα και αν λάμβανε μόνο μια ψήφο..Παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από κάποιες πλευρές, είναι εδώ και καιρό γνωστό πως το άρθρο 9 της μεταρρύθμισης του "Κλεισθένη"- όπως έχει τροποποιηθεί-, προβλέπει ακριβώς αυτό.

Απίστευτο "μπάχαλο" και αλληλοκατηγορίες

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Σκαντζός (φωτογραφία)  ήρθε σε "σκληρή" αντιπαράθεση με τον Αντιπρόεδρο, κ. Γκούνη- της παράταξης του κ. Τατούλη-, τον οποίο χαρακτήρισε "παλιόπαιδο", αφού πρώτα ο κ. Γκούνης δήλωσε πως θα πρέπει να ηρεμήσει ο κ. Σκαντζός και να μην "προσπαθεί να λύσει τα ψυχολογικά του προβλήματα σε βάρος Συμβούλων".

Επί της ουσίας, θα πρέπει να πούμε πως είναι σίγουρο πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα επικυρώσει τον Προϋπολογισμό, καθώς οι προβλέψεις των τροπολογιών του "Κλεισθένη" για τη λειτουργία των  Δημοτικών Συμβουλίων ισχύουν και για τα Περιφερειακά. 

Αυτό επεσήμανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Λαμπρόπουλος, με την κ. Νικολάκου- και άλλους Συμβούλους- να διαφωνούν. Εν μέσω οχλαγωγίας και ανοιγοκλεισίματος μικροφώνων, έληξε η "ειδική συνεδρίαση", την οποία ο κ. Νίκας χαρακτήρισε "κακή".

Οπωσδήποτε, αυτό ήταν ένα.."understatement" (υποτίμηση της κατάστασης, δηλαδή..) από την πλευρά του κ. Περιφερειάρχη..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.