Πολιτικη

Βλάσης: Το μήνυμα των Χριστουγέννων να μας γεμίσει αισιοδοξία

Του χρόνου, τέτοια μέρα, να είμαστε υγιείς και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του Θεανθρώπου, η ευχή του Αρκά υπουργού Εξωτερικών.

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα δεν είναι όπως τα περιμέναμε κι όπως θα τα θέλαμε. Η πανδημία δοκίμασε και συνεχίζει να δοκιμάζει την Πατρίδα μας και όλους εμάς. 

Καταφέραμε, όμως, σε μεγάλο βαθμό να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δύσκολων συνθηκών και σίγουρα δεν το βάζουμε κάτω! 

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα με συνέπεια θα τα καταφέρουμε και σύντομα, μέσω του εμβολιασμού, θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ας κρατήσουμε στο μυαλό και στην καρδιά μας το μήνυμα των Χριστουγέννων και ας το αφήσουμε να μας γεμίσει με αισιοδοξία. 

Με τη βοήθεια του Θεού θα αφήσουμε τα δύσκολα πίσω μας και θα μπορέσουμε και πάλι να ονειρευτούμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε υγιείς και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του Θεανθρώπου όπως επιθυμεί η καρδιά μας!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.