Πολιτικη

Μητσοτάκης: Εμβληματικό το 2021 για την Ελλάδα

Η Ελλάδα το 2040.

Την πρώτη παρουσίαση των 14 θεσμικών φορέων που θα συμμετάσχουν στο Forum «Η Ελλάδα το 2040», το οποίο διοργανώνει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο με στόχο να χαρτογραφήσει τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Ελλάδας σε βάθος εικοσαετίας, παρακολούθησε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι 14 φορείς, οι οποίοι εκπροσωπούν παραγωγικούς κλάδους και κοινωνικές ομάδες, θα αναλάβουν να προσδιορίσουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις και τις χρήσιμες πρωτοβουλίες που απαιτούνται στον τομέα όπου ειδικεύονται, ώστε η χώρα μας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος ή να διεκδικήσει ρόλο πρωτοπόρου.

Κάθε φορέας παρουσίασε συνοπτικά τη θεματολογία που θα απασχολήσει τις αρμόδιες ομάδες εργασίας και τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί το έργο τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.