Πολιτικη

Στο Κέντρο Υγείας Αστρους ο Κ. Βλάσης (photos)

Ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για "ελεγχόμενη κατάσταση" αναφερόμενος στη Β. Κυνουρία.

Το Κέντρο Υγείας Αστρους επισκέφθηκε σήμερα ο Κώστας Βλάσης με αφορμή το μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο Αρκάς υπουργός στις δηλώσεις του εξήρε την προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού.

"Σήμερα επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Άστρους, όπου διαπίστωσα την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι συνάδελφοι ιατροί αλλά και όλο το προσωπικό. 

Τους αξίζει ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ», γιατί εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία πασχίζουν νυχθημερόν για να διαφυλάξουν την υγεία των συμπατριωτών μας. 

Η κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊο στην περιοχή φαίνεται πως είναι ελεγχόμενη και σ’ αυτό συνέβαλαν καθοριστικά τα γρήγορα αντανακλαστικά όλων των υγειονομικών αλλά και η άμεση ανταπόκριση της Πολιτείας μέσω της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.