Πολιτικη

Αρκαδία: "Έλεος με την εκμετάλλευση των συνταξιούχων"

Ανακοινώσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ.

Τρίπολη 12/2/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Ύστερα από τους αγώνες του ταξικού-αγωνιστικού συνταξιουχικού κινήματος και όχι με αποφάσεις δικαστηρίων, αποδόθηκαν -αναδρομικά- σε ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους  οι παρακρατήσεις των ν. 4051/12 και 4093/12 για το 11μηνο  Ιούνης 2015 - Μάης 2016.

Κάποιους συνάδελφους, τους παραπλάνησαν κάποιοι «ντήλερ» μεγάλων δικηγορικών γραφείων και έκανα αγωγές. Τώρα δέχονται τις «επιστολές» τους.

 Όμως, το θράσος τους δεν έχει σταματημό. Οι ίδιοι, που αλλάζουν Σωματεία και Συλλόγους σαν τα πουκάμισα, έχουν αρχίσει τα τηλεφωνήματα προτείνοντας στους συναδέλφους εκ νέου αγωγές, σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.

Οι αποφάσεις του ΣτΕ έχουν χαρακτηρίσει τους νόμους 4051/12 και 4093/12 συνταγματικούς, εκτός από το 11μηνο Ιούνης 2015 - Μάης 2016 και η κυβέρνηση φρόντισε να αποδώσει αναδρομικά μόνο για την κύρια σύνταξη.

Για δώρα και επικουρική, με υπουργική απόφαση και Νόμο δεν τα απέδωσε, φρόντισε μάλιστα, με απαγορευτική υπουργική απόφαση,  τη μη διεκδίκηση στα Δικαστήρια.

Μην τους εμπιστεύεστε.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ σε όλη την πορεία του έχει αποδείξει ότι παλεύει με υπευθυνότητα, για να δοθούν λύσεις στα προβλήματά μας και διεκδικεί όλα τα κλεμμένα. Και πολλοστή φορά δικαιώνεται. 

Επιβεβαιώνεται, η θέση μας ότι τα δικαστήρια δεν λύνουν τα προβλήματα των συνταξιούχων αλλά ο οργανωμένος διεκδικητικός αγώνας, ολόκληρου του συνταξιουχικού κινήματος, μέσα από τις γραμμές της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιούχων ο οποίος αναγκάζει, τις εκάστοτε κυβερνήσεις, σε πολιτικές λύσεις των προβλημάτων μας.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.