Πολιτικη

Νίκας : Η μετεγκατάσταση στη Ναυπλίου συμφέρει!

Στην μετακόμιση υπηρεσιών της Περιφέρειας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατά τη συνεδρίαση της 17ης Φεβρουαρίου 2021.

Ο κ. Νίκας δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Τα παλιά κτήρια δεν πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις, θέλω να ξεκαθαρίσει αυτό. Κάποια μπορεί να είχαν ασανσέρ αλλά δεν χώραγαν καροτσάκια για ΑΜΕΑ.

Πλέον στα κτήρια επί της οδού Ναυπλίου τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και να σημειωθεί ότι τα ενοίκια είναι οικονομικότερα από αυτά των παλιότερων ετών."

Να θυμίσουμε πως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κλήθηκε ν' απαντήσει στο ποια είναι η σκοπιμότητα της μετεγκατάστασης πολλών υπηρεσιών της Περιφέρειας σε νέο κτίριο, επί της οδού Ναυπλίου 57 στην Τρίπολη. Όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από την προεκλογική περίοδο- ως "βασική δέσμευση" της παράταξης του κ. Νίκα- στόχος είναι η καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών, μέσω της συγκέντρωσής τους, αλλά και ο περιορισμός του κόστους των ενοικίων που καταβάλλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.