Πολιτικη

"Κόντρα" Τατούλη-Νίκα περί "διαφάνειας"

"Σκληρή" κριτική από τον επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος", στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ.

Ο κ. Τατούλης κατηγόρησε την παρούσα Περιφερειακή Αρχή γι' "αδιαφάνεια" και οργάνωση τύπου ενός "real estate" (μεσιτικού) γραφείου συγκεκριμένων συμφερόντων.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νίκας, απάντησε πως ο κ. Τατούλης καταφεύγει σ΄έμμεσες "απειλές" και "λασπολογίες". Ταυτόχρονα, υποστήριξε πως η Περιφερειακή Αρχή είναι αυτή που υπηρετεί ακριβώς τη "διαφάνεια", μέσω του προγράμματος "Ίριδα"- που προβλέπει την ανάρτηση όλων των εγγράφων στο διαδίκτυο- αλλά και της υιοθέτησης διπλογραφικού συστήματος.

"Θα μας κρίνει ο λαός", ανέφερε, επίσης, ο κ. Νίκας, σημειώνοντας πως στο δημοκρατικό πολίτευμα, ο λαός επιλέγει αυτόν που επιθυμεί. Τόνισε, δε, πως στην "Πελοπόννησο είμαστε όλοι γνωστοί και έχουμε μακρά πορεία".

Τέλος, ο κ. Νίκας δήλωσε "φανατικά υπέρ" της αλλαγής του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές- μια πάγια θέση του, ήδη από την προεκλογική περίοδο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως, για κάποιο λόγο, η εικόνα του κ. Νίκα δεν εμφανιζόταν, καθ' όλη τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.